SciTea workshop „Deep Learning in Computer Vision“

Dňa 24. novembra 2023, v čase 12:00-17:00, v rámci predmetu Počítačové videnie v spolupráci s p. doc. Ing.  M. Gregorom, PhD. a LuiZA bude organizovaný  SciTea workshopDeep Learning in Computer Vision“, na ktorom budú mať študenti KRIS i pedagógovia z UNIZA príležitosť stretnúť sa s vynikajúcimi mladými výskumníkmi ML z UNIBA a TUKE.
 
Podujatie spája pozvané besedy s otvorenou diskusiou pri šálke čaju, kde sa budú môcť účastníci s prednášajúcimi porozprávať o všetkom a čomkoľvek, vrátane napr. ich príslušné výskumné témy, širšie trendy v oblasti AI a strojového učenia alebo dokonca niekoľko užitočných kariérnych tipov – to všetko v príjemnom sociálnom prostredí.
 
Veríme, že poskytnúť študentom prístup k vynikajúcim mladým výskumníkom z popredných slovenských výskumných skupín je vynikajúci spôsob, ako podporiť intelektuálny rast a podnietiť zvedavosť v oblasti strojového učenia a AI. Dúfame, že prostredníctvom tohto neformálneho a inkluzívneho prostredia sa študenti budú cítiť povzbudzovaní, aby kládli otázky, vymieňali si nápady a prípadne vytvárali dôležité profesionálne kontakty.